Arendusetapis on peamine restorani menüü koostamine. Menüü tuleks korraldada nii, et see vastaks restorani kontseptsioonile, originaalsusele ja ka hinnale.
Täna arvestage menüüd luues:
· Pakkuge oma klientidele valikuvõimalusi. Soovitav on, et menüüs oleksid kõigi tooterühmade toidud ja hooajalised pakkumised.
· Peab keskenduma kohalikule konkurentsivõimelisele hinnale. Enamik kliente on huvitatud menüühindadest.
· Sõltumata kogusest tuleks näidata ka konkreetseid koostisosi, mis võivad põhjustada allergilisi reaktsioone. Menüüs on soovitatav märkida toote päritoluriik, tootmisettevõtte nimi, kasutatud tooraine, toiduvalmistamise viis.
· Kasutage toodete täieliku või osalise kasutamise põhimõtet, kuna see aitab vältida toote kahjustamist.
· Tuleb arvestada kliendi soovidega. Jälgige tellimuste ajalugu, et teada saada, millised toidud on kõige populaarsemad ja millised mitte. Mõne aja pärast võivad kõige populaarsemad toidud hinda tõsta. Võite proovida vähem populaarse toidu asendada analoogiga. Samuti on vaja meeles pidada, et arvutianalüüs tuleb kombineerida visuaalsega, et mõista, mis kõige sagedamini plaatidele jääb.
Leave a Comment