Menu
Menu
Ваша корзина
Notification...

Blog RSS Feed

0 5619
Drying is one of the most ancient culinary technologies for cooking meat and fish. Drying not only gives product a special taste and aroma, but, it is an excellent way to preserve, long-term storage on perishable products. In the process of drying, natural maturation of meat and fish occurs, enzymes are activated, and the pulp is partially dehydrat..
0 3268
Vacuum packaging is the best solution for storing foods for various purposes. Vacuum packaging extends the shelf life of food products, protects them from the penetration of air and moisture, and prevents the appearance of mold and fungus. Buyers can view the product from all sides and make sure of its quality without violating the integrity of the..
0 2231
Gastrokonteinerid on oluline professionaalne köögiatribuut. Need on nähtud ette toiduainete säilitamiseks, transportimiseks, väljapanekuks kaupluse või kohviku vaateaknesse, mõnikord kasutatakse neid roogade, näiteks kastmete, valmistamiseks.Standard GN-Gastronorm EN-631-1 – toiduainete konteinerite ühtne Euroopa standard.Selle standardiga kooskõla..
0 3952
Külmkambrid on keerukad majapidamisseadmed. Tarvikute kvaliteedist oleneb seadmete ohutu ja häireteta talitlus, juhtimise lihtsus ning kergus, perioodilise hoolduse säästlikkus. Külmutuskambri varuosad, sellised nagu ühenduselemendid, muhvid, lülitid, torujuhtmed, tihendusrõngad, näidikud, kipplülitid, on valmistatud vastavalt Euroopa standardite..
0 2643
Sarnaste soetamisel lähtuge tootjate juhistest, mille leiab pakenditelt. Ärge kasutage selleks tavalisi puhastusvahendeid, sealhulgas abrasiivaineid, soodat, ammoniaaki ja analoogseid koostisaineid. Esineb suur seadmete kahjustamise risk, kuna tavaline olmekeemia võib osutuda liialt agressiivseks. Kohvimasinate puhastuspulbrite ja -vedelike tootjad..
0 2349
Induktsioonpliit on esialgu köökides võrdlemisi harv külaline. Peamine põhjus on see, et inimesed ei mõista lõpuni selle tööpõhimõtet ja millises ulatuses antud seadeldis on funktsionaalne. Endiselt on levinud müüdid justkui kahjulikust kiirgusest, osasid ostjaid hirmutab omakorda hind. Selgitame, mille pärast siiski induktsioonpliit soetamist väär..
0 2620
Külmkamber on külmseade, mis on nähtud ette toiduainete, ravimite ja muude ainete säilitamiseks, mis nõuavad madalate temperatuuride optimaalset tasakaalu.Sellest, kui oluline on perioodiliselt kambrit sulatada, ei maksa rääkidagi. Isegi väikse jääkihi olemasolu siseseintel põhjustab märkimisväärset elektrienergia tarbe suurenemist ja seadme kulumi..
0 2237
Professionaalsed mikserid Baltic Horeca Solutionsilt on köögis parimad abilisedTahad kiiresti ja lihtsalt valmistada smuutisid ja suppe või ehk isegi ise pähklipastat valmistada? Aga võib-olla töötate restoranisektoris ja soovite osta universaalset lahendust igaks olukorraks? Individuaalse plastsegisti saate osta 30 dollari eest või kulutada rohkem..
0 2288
Kõrgkvaliteetsed aedviljapeenestid ja -lõikurid ettevõttelt Baltica Horeca Solutions: kuidas valida sobivat mudelit?Paljud, kellele meeldib süüa teha ja kes on kas või kord elus kasutanud aedviljalõikureid ja -peenesteid, ei ole enam kunagi aedviljade käsitsi lõikamise juurde naasnud. Kõik, mis teil teha on vaja, on visata aedvili ühesse nendest ..
0 2162
Professionaalsed gaasipliidid koos elektri- ja induktsioonpliitidega, on saavutanud tehastes laia leviku tänu kõrgele tootmise tasemele ning mugavustele. Ettevõte Baltic Horeca Solutions pakub oma osjatele professionaalsete seadmete täielikku spektrit ja kutsub tutvuma seadmete sortimendiga veebisaidil.Köögipliidi liigid ja eripäradEnne ostu tegemi..
0 1802
Professionaalse köögitehnika projekteerimine pole võimalik ilma metallkonstruktsioone kasutamata. Ettevõte Baltic Horeca Solutions pakub kvaliteetseid roostevabast terasest riiuleid, et saaksite oma ruumid sisustada vastavalt tootmisnõuetele. Need konstruktsioonid lisatakse neutraalsetele seadmetele, mida saab tarnida standardpakendis või vastavalt..
0 2145
Hetkel on palju ettevõtteid, kus tegeletakse kiiresti riknevate kaupade tootmisega. Toodangu ligimeelitava välisilme ja kasulike omaduste pikaajaliseks säilitamiseks kasutatakse köögiseadmeid. Need aitavad luua vaakumpakendi, mis säilitab hästi toodete omadusi ja kaitseb neid keskkonna negatiivse toime eest.Sageli on vaakumtaara vajalik liha- ja ka..
0 2175
Avatud ja suletud tüüpi professionaalseid sügavkülmikuid kasutatakse suurtes supermarketites, supermarketites, väikestes kauplustes, ladudes ja tehastes, kus toodetakse pika säilivusajaga toiduaineid. Mõnel juhul paigaldatakse sellised seadmed ka majapidamistesse.Külmvitriinid tagavad toodete maksimaalse pikaajalise säilimise suurepärase kvaliteedi..
0 2225
Kohv – populaarseim jook, mille järele on alati nõudlust. Eri liiki kohvimüük annab stabiilset tulu, eriti juhul, kui müügiks kasutatakse professionaalseid kohvimasinaid.Vähe kasutatud professionaalsed kohvimasinad – see on ratsionaalne finantsvahendite investeerimise moodus, organiseerides oma äri. Masinatel on kättesaadavad hinnad, need tasuvad e..
0 2392
Professionaalsed katlad – perenaise unistusElektripliidi pinda on kerge traumeerida katladetailidega, millel on teravad servad või mis on tootmisprotsessis deformeerunud. Professionaalsete katelde ostmisel tuleb valida valatud katlad, mitte stantsitud variandid. Katel peab vastama kahele kategooriale.Seinte paksus 5–6 mm.Aluse läbimõõt peab vastama..
Tooted 1 kuni 15, kokku 36 tootest (3 lehekülge)