Külmkamber on külmseade, mis on nähtud ette toiduainete, ravimite ja muude ainete säilitamiseks, mis nõuavad madalate temperatuuride optimaalset tasakaalu.

Sellest, kui oluline on perioodiliselt kambrit sulatada, ei maksa rääkidagi. Isegi väikse jääkihi olemasolu siseseintel põhjustab märkimisväärset elektrienergia tarbe suurenemist ja seadme kulumist.

Milleks kasutatakse ja miks on nii oluline sulatada

Külmkamber on nähtud ette toiduainete ja muude ainete pikaajaliseks säilitamiseks. Seadeldis võimaldab langetada toidu temperatuuri optimaalseni ja hoida seda suurust pikemat aega.

Tähelepanu! Meie ettevõte tegeleb professionaalsete seadmete, sealhulgas professionaalsete külmkambrite, tarne ja müügiga.Igaühel on võimalik leida endale sobivaimad külmutusseadmed ja saada üksikasjalikku teavet selle kohta, kui tihti on vaja seda sulatada.

Kui tihti on vaja sulatada

Lühidalt – nimetatud protsessi on vaja viia läbi kord 12 kuu jooksul. Nüüd uurime kõike lähemalt.

Vältus sõltub valitud sulatuse viisist. Selleks, et härmatis looduslikult veeks muutuks, on vaja 8–10 tundi. Tehisjää sulamine on piisavalt pikaajaline protsess, mis nõuab minimaalselt 15 tundi. Siiski ei oleks otstarbekas jätta kambrit järelevalveta avatuks. On naabrite üleujutamise oht, kui kogu vesi põrandale satub.

Mida teha, kui selle probleemiga esimest korda kokku puutute? Pöörduge abi saamiseks meie poole. Spetsialistid vastavad kõikidele huvipakkuvatele küsimustele, teevad individuaalset konsultatsiooni ja aitavad nõuga. Võtke meie spetsialistidega ühendust telefoninumbril +371 25 522 233.